Wauw!

Zeg gewoon eens Wauw tegen jezelf!

Dat is wat ik dacht nadat ik net een motivatiegesprek had met een klant. Even voor de duidelijkheid een motivatiegesprek is een kort gesprekje door de telefoon waarin ik met je praat over hoe het met je gaat en dan vooral gericht met betrekking tot de stappen die je hebt gemaakt na het volgen van een Knop Om Dag. En voor nog meer duidelijkheid, een knop om dag is een dagvullende workshop bij mij in mijn praktijk, waarin ik je help en inzichten geef om je dieet knop om te zetten naar een no diet mindset, zodat je relaxter en fijner in je leven staat en uiteindelijk kan zeggen ik ben blij in mijn lijf.

En zal ik je wat vertellen.

Iedereen vergeet gewoon om stil te staan bij zijn ontwikkeling en denkt vervolgens dat hij of zij stilstaat, maar wat een stappen werden er even in 20 minuutjes met me gedeeld.

  • Gestopt met zoetstof en ik voel écht dat dat beter voelt voor mijn lijf.
  • Ik voel nu veel eerder dat ik vol zit en luister daar ook steeds meer en meer aan.
  • En de allermooiste, ik ervaar veel meer rust in het proces, het voelt minder als diëten en meer als goed voor mezelf zorgen.

En vervolgens wordt er over al deze mega successen, want dat zijn het namelijk, heel snel overheen gepraat.

Over kerst en teveel eten, over pakken koek die toch in 1 keer opgegeten worden. Het voelt toch als twee stappen naar voren Jo, en 1 stap naar achter….

En dat is het precies, pieken en dalen, soms gaat het goed en soms gaat het wat minder. Het levens(eet)pad is geen rechte streep. Maar 2 stappen naar voren en 1 naar achter betekend dus….

VOORUITGANG

En omdat jij degene bent die dat aan het doen is zeg ik… Wauw, Wauw, Wauw voor jou!

Dank je wel dat ik het zaadje mag planten en dat jij er vervolgens mee aan de slag gaat.

Xjo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.