Boek mij als spreker.

Hieronder zie je een kort fragment van het Knop Event van 2019.

Een lezing over mijn eigen ontdekkingsreis naar een blijer lijf.
Een lezing vol humor en herkenning voor iedereen die wel eens aan de lijn is.
Een lezing over de ontdekking van het linkerpad en het rechterpad en hoe je nu écht voor eens en altijd de Knop Om kunt zetten voor de rest van je leven.

Heb jij een bedrijf waar het draait om afvallen en je fitter en beter voelen in je lijf en wil je je klanten een portie motivatie aanbieden dan is een
KNOP OM lezing super leuk om te organiseren.
Neem contact op voor de mogelijkheden met jose@hetmotivatiemagazijn.nl of bel me even op 0624808532

Wil je liever gelijk aan de slag met mijn inzichten dan is een Knop Om Dag WORKSHOP echt iets voor jou. Boek me dan voor een KNOP OM workshop bij jou thuis ( vanaf 6 personen) , dan gaan we er een supermooie dag van maken. Jij regelt de lunch , de koffie en een aantal vriendinnen of collega’s en  buurvrouwen en ik zorg ervoor dat jullie aan het einde van de dag nooit meer op dieet gaan. ( en wel gaan afvallen natuurlijk)

Natuurlijk kan je ook een VIP KNOP OM dag boeken bij mij in het motivatie magazijn  (bel me even dan stemmen we een dag af)

Xjo