The No Diet Project 2018

Van bergen, hoopjes maken.

Ik ben er maar druk mee en héél gelukkig.

Mensen helpen in het ontwikkelen van een no-diet mindset.

Maar hoe zit het eigenlijk met mijn eigen no-diet mindset? Want deze blog blijft ook een vervolg op mijn eigen no-diet ontwikkeling. En kan ik eigenlijk wel vertellen dat ik ook nog wel uitdagingen ervaar. Het zijn alleen geen bergen meer, het zijn ondertussen heuveltjes geworden. En als ik dan even stilsta, een aanloopje neem dan pak ik ook die heuvel op mijn pad.

Het belangrijkste is hoe blij ik ben met mijn gewone blije lijf, niet slank, maar gewoon. Ik pas wat ik aan wil en het staat dan ook zoals ik hoopte. Vooral ben ik blij met mijn eigen gewoonte methode die me een idee van kracht geeft. Die me een controle geeft om iets niet te nemen. Of juist wel! En juist dat laatste geeft een goed gevoel.

Jezelf toestemming geven vanuit een bewuste keuze in plaats van een impuls.

Geen slachtoffer meer voelen van de omstandigheden. Echt kiezen voor lekker en gezond. Vanuit voelen en proeven.

Ik wil het, ik doe het, ik kan het.

Ook al blijft het soms uitdagend….

Ik liep gisteren in de supermarkt en ik had écht geen idee waar mijn gezonde smaakpapillen zin in hadden. Die ongezonde smaakpapillen weten het trouwens tegenwoordig ook niet meer.

Ik zie het als ontwikkeling van beide kanten, mijn gezonde en mijn iets ongezondere kant.

En stampot rauwe andijvie daar konden beide partijen mee leven.

Beginnen opeens mijn creatieve smaakpapillen weer te rellen: ” wij willen wel wat verrassend “. Sorry, vandaag gaan we voor gewoon. En voor morgen ga ik maar even een leuk recept uitzoeken.

Xjo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.