Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Gevaarlijke gehaktballen en andere verleiders.

Ik voel me een beetje raar, want ook al heet dit “the diet project” is het niet echt een dieet project. Of misschien toch wel… maar in ieder geval anders.

Voor de eerst keer in 30 jaar ben ik gevoelsmatig niet op dieet. Dit voelt naast dat het een beetje raar voelt ook best eng. Ik heb mezelf natuurlijk voorgenomen om per maand maar 3 gewoontes aan te pakken en daarnaast niet op andere zaken  “afgerekend wordt”.

Met als gevolg dat ik met twee vingers in mijn neus mijn waterdoel heb gehaald, maar daarnaast ook nog een stukje taart, een glas wijn en 2 bitterballen oké 3 heb genuttigd. Ja op dinsdag, ik probeer namelijk een heel leuk leven te hebben. Niet na acht uur eten is daarom ook helemaal geen probleem, want ik zit namelijk vol.

Met staand eten tijdens mijn drukke dag mezelf ook betrapt ( ik was een etalage aan het maken) met in mijn ene hand een tacker en in mijn andere hand een rijstwafel. Gelukkig nog 27 dagen om dit nog bewuster op te pakken.

Oja, en over gevaarlijke gehakballen gesproken. Je weet wel van die gehaktballen die je braadt en dan op een gegeven moment even moet testen of ze gaar zijn. Vervolgens liggen die hele kleine stukjes gehaktbal je de hele avond aan te staren vanaf het aanrecht. Hoe slecht kan zo een stukje nou zijn? Slecht niet, maar wel gevaarlijk.

Succes voor iedereen die met me mee doet.

p.s. Morgen laat ik ook de wijn, bitterballen en taart staan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.