Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 95: Inzicht in plaatst van gewicht. 

Hoe fijn het ook is om richting je doel af te vallen en de nummers van de schaal lager te zien gaan. Eigenlijk is het veel belangrijker als we niet het resultaat maar de moeite of het inzicht zouden delen. Dus echt datgene wat je ervoor gedaan en gelaten hebt. 

Dus niet ik ben deze week 3 ons lichter, maar ik ben deze week 3 keer een half uur wezen lopen. Ik heb geen enkel ontbijt overgeslagen. En toen ik eigenlijk een zak chips wilde pakken ben ik even gaan douchen en heb ik tijd voor mezelf genomen. 

Het inzicht van deze week  of maand…( want inzichten en gewoontes die gaan nog langzamer dan gewichtsafname)  zou kunnen zijn….”dat ik altijd dacht dat ik niet van sport hield maar dat ik het uitlaten van de hond van de buren wel heel leuk vind” 

Dat zijn de parels waarnaar ik op zoek ben. Zoals een coach mij met 1 zin herprogrameerde. Toen ik zei ” ik hou écht niet van sporten ” en zei zij… noem het eens bewegen. Hoe voelt dat. En stom of niet, dat voelt heel anders. 

En ik hoor graag van jou, wat jouw belangrijkste inzicht is. Het liefs eentje die je niet meer loslaat. 

Xjo Als  je me mist dan ben ik een rondje lopen op zoek naar parels. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.