Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 93: Een halve reep!

Ja hoor! het is me gelukt. Zoals ik gister in mijn blog had beloofd om er nog even op terug te komen. De halve reep heeft de avond doorstaan. En het heeft me geeneens moeite gekost. Geen wereldnieuws. maar wel een grote stap voor mij! Want door het te doen of in dit geval door het te laten, veranderd de perceptie en het beeld wat je over jezelf hebt gevormd. Ik kan het wél!

Wie weet ben ik over 250 dagen wel een supergespierde marathon rennende, 55 kilo wegende, veganistische en roodharige schone. Want ja, als je in staat bent om een halve reep niet op te eten is alles toch mogelijk!

Waarbij het eigenlijk ook wel weer leuk is om te zien dat ik voor mezelf helemaal niet van die wereldschokkende veranderingen hoef te ondergaan. Eigenlijk ben ik best heel erg happy.

Meestal erg happy, maar soms heel erg niet. En dat zou misschien nog wel een stuk fijner zijn als ik daarmee zou kunnen dealen.

  • mijn onrust
  • mijn nooit goed genoeg zijn
  • mijn alles zelf willen kunnen en vervolgens erg gefustreerd raken omdat ik het niet kan.
  • altijd in gevecht met de tijd

Ik ga er natuurlijk wel van uit dat dit soort issues tegelijkertijd met mijn kilo’s verdwijnen….(haha zou dat even een motivatie zijn) 

En nu ik dit zo teruglees overweeg ik daarom toch maar om morgen naar de kapper te gaan en te starten met trainen voor de marathon in kleine rondjes op het gras van de buren…

Daar waar het gras altijd groener is.

Xjo Deal met jezelf! Hou van jezelf! 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.