Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 90: Van uitzondering naar uitzondering.

Van de week ben ik erachter gekomen dat het lastig lijnen is ( lees gewoontes continueren ) als je een paar dagen weg gaat. En jammer genoeg kom ik er vaak achter dat dit niet de enige hobbel in de weg is. Bovenstaande gaat ook op voor: 

  • Weekend weg
  • Dagje weg
  • Gewoon weekend
  • Rotdag
  • Feestje
  • Mooi weer
  • Rot weer
  • Cursusdag
  • Een uitzondering naar keuze

Niks nieuws onder de zon, maar om het zelf te ervaren en voor je te zien is gewoon lekker helder. 

Ik kan er ook nog wel licht om grinneken, want in plaats van gister de uitdaging van avondeten van een klein bordje aan te gaan (wat het plan was) zat ik opeens aan een klein glaasje in de kroeg ( hobbel 3… het is toch weekend) en lukte het mij  daarna uitstekend om tosti’s te stapelen als avondeten.

Inzicht: tosti’s zijn uitermate geschikt om te stapelen op een klein bordje. 

Nu ga ik voor het boek maar eens nadenken over de noodscenario’s die duidelijk ontbreken voor alle uitzonderingen op de week. 

En ik voel een tweede boekje aankomen, terwijl ik de eerste nog aan het schrijven ben. 

Xjo …. zo blij dat het weer “een gewone dag”  is, dan kan ik morgen tenminste weer schrijven over hoe goed ik bezig ben. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.