Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 87: Spannend.

Ik heb de enorme uitdagende doelstelling van een kilo per maand. Voor de snelle rekenaar is dat 12 kilo in het jaar, waar ik dan in ieder geval nog 40 jaar van kan genieten. Zonder ooit nog aan een dieet te doen. 

Dat moet toch lukken zou je als niet lijnend mens denken, niets is minder waar. Voor die kilo moet ik écht wel wat doen. As we speak, ik lig nu met een knorrend maagje op de bank. Best leuk hoor een koolhydraat vrij diner, maar echt vol word je er niet van. Trouwens wel een lekkere maaltijd. Kipfilet bakken met een aziatische roerbak. 1 lepel pindasaus en wat seroendeng eroverheen. 

De afspraak met mijn mental target life en business coach Wendy (wie heeft er geen één ) of in andere woorden vriendinnetje is: “dat als die kilo niet lukt” ik moet stoppen met lijnen en bloggen omdat mijn wens waarschijnlijk niet groot genoeg is. 

En dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik ben erachter gekomen dat ik gek ben op diëten. Omdat het over mensen gaat, over gelukkig zijn, over moed en zelfliefde, oja, ook nog over voeding en bewegen, maar dat is bijzaak. 

Vandaag bedacht ik: je kunt beter heel gelukkig zijn in een iets minder mooi lijf,  dan ongelukkig in een ideaalbeeld. 

En dan gelijk weereen gedachte… ja maar als ik een perfect lichaam zou hebben dan zou ik toch nooit meer ongelukkig zijn… hahaha rare jongens die gedachtes.

Maar terug naar die kilo…

Misschien moet ik morgen de hele dag in een thermopak in de sauna gaan zitten, en zet ik mezelf aan een koffieinfuus om naar de wc te kunnen maar die kilo lichter dat gaat me lukken. 

Xjo jullie zijn nog niet van me af. 

We are in this together. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.