Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 83: Liever slank

Het is in het midden van de nacht. Ik lig vaak wakker en dat is best handig want dan heb ik even tijd om  rustig te schrijven. Ik loop met kat naar boven. Hij is ook vaak wakker s’nachts. Ik loop langs de koelkast (beetje hongerig) en kijk terloops naar de foto van de dikkere mij. Negen kilo dikker wel te verstaan. Mijn haar zit niet leuk, ik sta niet charmant. Het is de perfecte VOOR foto. 

En op dat moment voelde ik het heel duidelijk. 

Ik wil gewoon zijn, of slank, maar niet meer zo zwaar als op de foto.

En nu een keer zonder te onderzoeken waarom ik dat wil. Gewoon omdat ik het wil. Zonder het te onderzoeken hoe dat toch komt. Voor één keer geen reflectieve vragen. 

Gewoon omdat ik het wil!

Zoals een peuter stampvoetend en schreeuwend op de grond in de supermarkt gaat liggen schreeuwen.

Ik wil ik wil ik wil!

Xjo

De NA foto is in de maak hoor, maar het duurt even om deze te ontwikkelen. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.