Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 8+ 9

Gister al mijn goede voornemens in blog 8 geschreven, maar vanwege een technisch mankement niet gepost. Voordeel is dat ik dus ook niet helemaal met de billen bloot hoef over wat ik gedaan zou hebben en niet heb gedaan.

Gister vierde ik namelijk mijn verjaardagsfeestje. Verjaardagen  worden in onze vriendenkring altijd goed geviert met een hapje en een drankje. Al mijn succesrecepten beginnen met standaard met een halve pot Zaanse Mayo dus dan weet je het wel. Wel natuurlijk voor de show een bakje wortels, snacktomaten en hummus op tafel gezet, maar die worden pas aangeraakt als de flessen wijn en de slechte dingen op zijn. Mijn plan was na elk glas wijn een glas water om op die manier in ieder geval een watervinkje te kunnen zetten ( met gemak….) . Niet staand eten heeft me echt een hoop hapjes en stukjes bespaard. Tevens is het idee ( van de weightwatchers) om 1 bord van het buffet te eten een goede tip die me veel bewuster heeft doen opscheppen. Echter na het feestje nog even naar een nieuwjaarsreceptie in de kroeg gegaan om daar de laatste slokken goede voornemens weg te drinken, om vervolgens rond 11 uur thuis op de bank uitgevloerd lepels vanille yogurt gevoerdt te krijgen. Want dat is in ieder geval bij ons de gewoonte, Marco eet de bak en ik krijg een hapje.

Vandaag weer een nieuwe dag. Waar ik heel toevallig als dieet motivatie kaartje de volgende trok “misstap gemaakt herpak jezelf direct “. Een betere had ik niet kunnen trekken, want een ieder herkent zich er denk ik wel in dat het juiste na een slechte dag makkelijk opgeven is. En dat doen we dus niet.

Dus pak een glas water en proost jezelf een succesvolle dag toe.

Xjo

2 antwoorden
  1. vivapo
    vivapo zegt:

    Je hebt er wellicht geen idee van, maar in jouw logies een tipst met water uitbrengen of vermelden dat je een glas water pakt… zet mij aan tot … zelf water drinken. Santé (Vlaams voor,proost) ha ha ha

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.