Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 65: Bassie en…

Je hebt van die setjes die onlosmakend met elkaar verbonden zijn. “Zie je Bassie gaan dan komt Adriaan er achter aan.
Dat heb ik met eetsetjes. Eten waar afzonderlijk niks aan is, maar met elkaar is het een overheerlijk setje. Ik noem:

  • Aardappels met jus
  • Patat met mayonaise
  • Mayonaise met patat
  • Koffie met een koekje
  • Koekjes met koffie

Wat grappig, terwijl ik schrijf kom ik erachter dat ik lang niet zo veel setjes heb als dat ik dacht.

Patat eet ik eigenlijk nooit, dus als ik het wel eet kan ik het net zo goed eten met mayonaise. Koffie is één van mijn geneugtes des levens, en daar krijg ik alleen een koekje bij als ik het buiten de deur drink, en dat doe ik niet vaker dan 3x per week. 

Ik vind het echt ongelofelijk dat er mensen bestaan die hun koekje niet opeten. Dat wil je toch niet als je een koekje bent, langzaam verdrinkend in een restje koude cappuchino om vervolgens in een kliko te belanden naast uienschillen. Koekonterend…

Dan blijft over, mijn oudhollandse bordje aardappels met jus en groente. Ik hou ervan. Ik ben er groot mee geworden. Draadjesvlees en de juspan op tafel. 

Tja, dat is natuurlijk sowieso een maaltijd waar je als toekomstig LINDA blogger niet mee aan kunt komen. Niet hip, niet sexy, dus die moet ik wel vervangen om kans te blijven maken op de door mij gewenste blogplek. 

Iets met quinoa of zo. Voordeel daarvan is dat ik geen idee heb wat voor eetsetje daarbij hoort. Maar vast geen draadjesvlees met jus en ook nog nooit gehoort van een quinoaatje mét.

Xjo Succes 

Wat zijn jouw eetsetjes? 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.