Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 64: Wie tot 3 kan tellen. 

Één van de maart gewoonteregels is: ” bij een feestje niet meer dan 3 dingen eten” Dit is een duidelijk onduidelijke regel. Waarbij ik de noodzaak voel om deze smart te maken. Ik ben er namelijk achter gekomen dat ik:

  1. De definitie van een feestje lastig vind.
  2. Niet heel goed kan tellen.

Vanaf vandaag is de regel dus als volgt. Door de weeks is het nooit een feestje. ( nu mijn doel toch écht wel afvallen is ) .

Daarnaast heb ik op vrijdag en zaterdag of op zondag de hele dag feest.

De drie dingen worden geteld van s’ochtends vroeg tot ik ga slapen.

Dan is het dus toegestaan om boven op mijn normale dieetpatroon 3 dingen te eten die ik wil. Dus bv. 3 wijn. Of 1 wijn en 2 bitterballen, of appeltaart met slagroom en wijn, of een ijsje en twee toastjes. ( maar het hoeft niet, ik mag ook gewoon geen gebruik maken van de 3 regel.)

Nu is regel 3 dus smart geformuleerd , dan rest mij alleen nog om er smart mee om te gaan.

Xjo

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.