Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 57: Mijn leven als lijnloser.

“Weeg je pas na een paar dagen, als je weekend iets te overdadig is geweest”. Dit was het advies van een slanke en fitte vrouw. Zo iemand die ter ontspanning de halve marathon van Egmond rent.

En weer ontdek ik iets raars. Waar ik normaal met moeite op de weegschaal ( de zogenoemde weegvrees) stap, merk ik dat het me nu moeite kost om me niet te wegen. Alsof ik bevestiging wil zien dat ik het écht niet goed het gedaan. Dat ik zichtbaar wil hebben dat ik een lijnlooser ben. Dat ik het niet kan, niet geschikt ben en dat ik het mag opgeven.

Raaaaarrrrrr!

En nu voel ik me dus onzeker tussen succes en falen. Wat zal het worden woensdag? Ik voel de spanning opbouwen. Krijg ik een stickertje van mijn inwendige strebertje of zal dat stemmetje die me vandaag graag op de weegschaal wil hebben klaarstaan om me af te branden.

“JIJ LIJNLOOSER!!!! stop er toch mee.”

En ik oefen mijn blik om dat stemmetje met de grond af te branden. Meneer de demotivator u loopt op de verkeerde weg. Ik ben een tijdje geleden linksaf geslagen en u hoort hier niet. Loop dit pad maar terug en neem bij de fustratiepaddestoel ( zie blog dag 53)  de afslag rechts, daar vind u genoeg zieltjes die klaar staan om op te geven.

Daaaaag! tot nooit meer ziens.

Xjo

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.