Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 52: Geen reet aan.

Er zijn van die momenten dat ik er klaar mee ben. Echt klaar! Dat gelul over diëten. Ik ben denk ik nog meer klaar met diëten, dan met mijn nog niet volgens de norm zijnde BMI, Ik wil er gewoon letterlijk niet meer mee bezig zijn.

En laat het dan lekker lullig zijn dat ik mezelf een project heb bedacht wat 365 dagen duurt. 

Ondanks dat ik even in deze flow aan het wentelen ben is er geen twijfel in mij die overweegt om te stoppen met schrijven. Het voelt als mijn reddingsboei in mijn lijnend bestaan. Het voelt als de oplossing! 

Dat maakt het niet minder zwaar, en zeker niet leuk. Ik heb trek en honger en net in de supermarkt 3 appeltaarten gekocht. Toch raar…dat ik mezelf nooit betrap met 3 bloemkolen omdat ze in de aanbieding zijn…

Ik zet vanavond wel struisvogel op tafel.

Want soms wil je gewoon je kop in het zand steken. 

Xjo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.