Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 44: Schrijven

Schrijven is magisch, en dan praat ik niet over volzinnen of foutloos geschreven tekst. ( ondertussen zal het duidelijk zijn dat daar niet mijn kracht ligt ) Nee, ik bedoel gewoon opschrijven wat je voelt, denkt, ervaart. Het geeft een enorm inzicht in jezelf. 

Wat je denkt, dat word je…. 

Door deze blog en wat ik dan daarnaast allemaal nog schrijf was het me opeens duidelijk. Het gaat mij niet om de ideale 90, 60, 90, maten te verkrijgen. Het gaat mij erom dat ik controle heb over mijn akties, verantwoordelijkheid wil dragen voor mijn lijf. En most of all! Dat ik nooit meer op dieet wil. Gewoon dat het geen issue meer is. Dat we samen in een ruimte kunnen zijn… eten en ik, en dat het me gewoon niet meer boeit. 

Nu zou het mogelijk zijn om die wijsheid vandaag al te implementeren, en dat zou ik ook doen als ik voor altijd 80,7 zou wegen. Ik heb echter nog teveel saboterende gewoontes die dit nog niet mogelijk maken op dit moment.

Maar hoe fijn is het dat ik nu weet dat mijn doel eigenlijk niet afvallen is maar controle terugpakken! 

Daar gaat het deze 365 dagen over.

En dan neem ik aan het einde van dit jaar genoegen met 100, 70,  100, en voel ik me voor altijd goddelijk en in controle. 

En dan ga ik nu nog maar even mijn ontbijt en lunch opschrijven… het geeft zoveel inzicht. 

Xjo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.