Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 42: Goed genoeg.

Soms kan je ook tevreden zijn met een gemiddelde lijndag. Je kunt volgens mij nou eenmaal niet altijd pieken. Iedereen weet namelijk na pieken komen gegarandeerd dalen. 

Ik dacht vandaag aan Fajah, je weet wel die met die killerbody. Deze dag zou voor haar een refeeddag zijn. Voor mij was het gewoon een dieetdag. Ik heb zelfs om 21.30 echt nog wel trek. Ik neem niks, het is na 20.00.

En hoe anders was deze dag gepland. Ik zou heerlijk uit eten gaan bij Mario in Neck. Ik loop me daar al een half jaar op te verheugen, maar de reservering was verkeerd gemaakt. 

Op de terugweg langs de Mac…en niks genomen. Thuis aan een gebakken ei met champions, en griekse yogurt met blauwe bessen. En in tegenstelling tot de gewoonteregel helemaal opgegeten. Dat hapje laten staan is nog geen gewoonte en dat gaat hem denk ik ook niet worden. 

We hebben trouwens wel een fles witte wijn van Mario gekregen voor de fout. 

Gelukkig maar dat ik alleen honger heb en geen dorst! 

Fijne nieuwe week!

Ik ga me woensdag wegen en hoor graag ook jullie resultaat. 

Xjo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.