Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 4 Waar de ene koelkastdeur dicht gaat, daar gaat de andere deur open.

Deze dag begon écht te leuk. Nadat ik deze week mijn weightwatcher lidmaatschap heb opgezegd, kreeg ik deze ochtend een bericht van de Margriet ( het tijdschrift) dat ik de winnaar ben in de ” verzin een leuke motiverende quote ” voor de 30 dagen dieetchallenge.

Naast dat ik het een groot compliment vind dat ze een quote van mij hebben gekozen, gaan ze ook 10 doosjes dieet motivatie kaartjes verloten onder de deelnemers van deze challenge!!!!  En dat is natuurlijk supergoed voor de bekendheid en hopelijk verkoop.

Maar nu even terug naar de realiteit: doen wat ik met mezelf afspreekt. Terwijl de buitenwereld er alles aan doet om me daar vanaf te houden: Appelflappen nu 4 halen 1 betalen, om over de lucht die je ruikt tijdens het winkelen nog maar niet te spreken. Het is me gelukt om de stad zonder schade verlaten, ok… een bakje ananas. Maar dat mag! Dat ik hem bijna tijdens het lopen had opgegeten daar werk ik aan. Zittend eten Jootje.

Maar zoals beloofd, geen excuusdag,  geen wijn en bitterballendag. Wel een heerlijke lunch met craquottes en zalm en als avondeten zuurkool op het menu.

En nu wens ik iedereen een fijne avond…. geniet ervan zolang het nog kan, want het is bijna 20.00 en dan houdt het voor mij op. En dat terwijl er meditatieles met muntthee en normaliter heerlijke snoepjes op mijn programma staat. Maar ik hou het wel vol hoor…. als ik denk aan eten, laat ik deze gedachte er zonder wat mee te doen gewoon voorbij zweven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.