Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 37: Verleiding…

Er zijn vele soorten van verleiding. Één van die verleiding stond vandaag in mijn koelkast. Een bakje filet amercain. Op zich is dat niet heel slecht maar ik smeer daar altijd nog wat mayonaise overheen. 

Maar nu komt het goede, ik heb het opgegeten, ervan genoten en vervolgens opgeschreven in mijn app. Op deze manier is het in ieder geval inzichtelijk en kan ik gewoon de dag aanvullen met wat betere keuzes. En dat is precies wat ik heb gedaan. Betere keuzes gemaakt en ook een paar slechte…

En die slechte hebben allemaal te maken met restjes. En dat lijkt mij een fantastisch onderwerp voor de blog van morgen en ik voel het, een gewoontedoel voor Maart. 

Ik wens je veel succes en weinig restjes.

Xjo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.