Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 36: Een goed begin.

Een nieuwe week! 

En vandaag stond op de planning als smokkeldag. Het was namelijk een speciale dag: 1 x in het jaar bepaal ik samen met mijn mastermindbuddy Wendy de doelen voor het jaar. Een soort “hei” sessie voor de kleine ondernemer. De slogan die bij deze dag hoort is ” leef je mooiste leven ” en daar hebben we dan ook op geproost, naast een bord friet en kroket. We waren zo druk met onze doelen dat er geen tijd meer was om te koken. 

Na vandaag weet ik dus:

  • Waar ik mijn aandacht op ga richten het komende jaar.

2 boeken (2018)ehhh, wekelijks een workshop organiseren, 1 kilo per maand afvallen en mijn website online.

  • En als ik daarmee de lat nog niet hoog genoeg heb gelegd…deze week tot zondag  geen uitspattingen. 

Ach… wat is een zware week op mijn mooiste leven 😉 

En die ontbijtmuffin…. ik wil er niet aan denken hoe hij zonder, suiker, lemoncurd, kaneel zou smaken. En voor 350 call, kan ik denk ik nog wel iets anders gezonds verzinnen. 

Maar als je nooit wat nieuws probeert, dan blijft alles hetzelfde.

Dikke kus! En veel lijnplezier. 

Jo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.