Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 35: Geen zondigdag.

Het is een stuk moeilijker om jezelf een compliment te geven voor iets wat je goed hebt gedaan dan de draak te steken met iets wat je “fout” hebt gedaan.

Dus kom op, geef jezelf een compliment!

Dan doe ik hierbij ook.

Ik heb net in de kroeg aan de thee gezeten, en water, en koffie, maar geen wijn. En daar mag best even voor geklapt worden. 

Niks geen zondigdag, vandaag heb ik mezelf na de zaterdag volledig herpakt.

Gestart met mijn 7 minute workout! Een glas water en een bak koffie, om geheel moeiteloos door de dag heen te lijnen, en alles op te schrijven. En het voordeel is, hoe minder je eet, hoe minder je ook weer hoeft op te schrijven.

Ik heb zelfs zo een gezond ontbijtrecept gebakken voor morgenochtend. 

Het is iets met havermout en soyayogurt en daarvan is het voordeel dat ik absoluut geen behoefte voel om de bak uit te likken, in tegenstelling tot cakebeslag. ( dat is echt 1 van de lekkerste dingen die ik kan bedenken).

Of het smaakte dat horen jullie morgen. En nu ga ik lekker slapen, moe en best een beetje trots. 

Succes met jullie eigen project!

Maak het belangrijk.

Xjo 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.