Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 348: ook al gaat het slecht.

Wat zou het toch fijn zijn als ons linkerpad een glooiende stijgende lijn zou zijn!

Helaas, ook links heb je te maken met hobbels, gaten in de weg en op sommige plekken het ontbreken van richting.

Ik heb mezelf benoemd als levende richtingaanwijzer. Jullie lampje als het donker, als je het even niet ziet zitten.

En dat is een belachelijke onmogelijke missie, want daarmee zeg ik tegen mezelf:

“Jij mag niet falen, jouw pad mag alleen maar glooiend omhoog, en zelfs waar de strepen op de weg ontbreken, daar weet jij de weg”.

En het bewijs dat dat niet zo is heb ik de afgelopen twee dagen geleverd.

  • Kerstchocolade ✅
  • Staand eten ✅
  • Ook een vierde wijntje ✅
  • Eten om het eten, niks mijn volheid voelen✅

Alsof alles wat ik tot een gewoonte heb gemaakt zo is weggespoeld door het afvalputje.

En wat is het gevolg, dat ik deze blog niet wilde schrijven. Dat ik letterlijk niet op wil komen dagen.

Wat ben ik voor voorbeeld als gewichtsconsulent als ik zelf niet 100% aan de groene smoothie’s zit.

En toch… ik schrijf deze blog omdat ik ook in het donker een lichtje wil zijn. Om te waarschuwen dat er kuilen zijn, en dat ik er de afgelopen 48 uur even ingestapt ben. Maar dat er altijd mensen zijn die net op dat moment een lijntje naar beneden gooien door een lief bericht. Dat ze 10 kilo zijn afgevallen door het lezen van mijn blog (en door tomeloze inzet natuurlijk).

Dus een oproep aan jou, mocht het minder gaan. Heb je ook het gevoel dat je onder in die kuil zit. Weet dan dat het voor even is. Je moet gewoon op komen dagen en heel hard roepen! Dan gooi ik wel een touw.

Xjo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.