Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 338: Samen!

Ondernemen heeft veel overeenkomsten met het veranderen van je gewoontes/afvaltraject.

Je bent iets aan het doen wat je nog nooit op deze manier hebt gedaan en dat is soms retemoeilijk. Het is een kwestie van weten wat je wilt bereiken. Geloof hebben in dat het gaat lukken en vooral doorgaan.

Zo zit ik nu huilend achter mijn computer omdat ik iets heb bedacht waarvan ik vind dat ik dat moet doen en moet kunnen. Voor de eerste keer en helemaal perfect….

En het lukt me niet! Iets wat voor iemand anders misschien eenvoudig is, is voor mij een brug te ver.

En zo is het dus ook met het aanpassen van jouw gewoontes. Je kunt bedenken… wat je wilt veranderen of aanpassen. Je kunt het proberen, testen en ervaren. Uiteindelijk vertelt je lijf of het klopt.

Tranen zijn mijn raadgevers. Zijn het tranen van weerstand, verandering, vermoeidheid?

Dus om de parallel te trekken met je eetproces. Laat je niet in een vakje drukken van koolhydraatvrij, als jij iemand bent die van aardappelen houdt. Laat je niet naar een sportschool dwingen terwijl jij weet dat dat nu niet bij je past.

Dan leg ik me vandaag neer dat ik nou eenmaal ook niet alles kan. Ik wil helpen ondersteunen, adviseren en confronteren en dat op alle mogelijke manieren, persoonlijk, via mijn blog of in een onlijn traject via facetime.

Maar als jullie me willen helpen om mijn boodschap te verkondigen.

Heb je een vriendin of een buurvrouw die altijd bezig is met afvallen, attendeer haar dan op Het Motivatie Magazijn. Mijn doebrief of mijn motivatiekaarten. Wie weet kan het net datgene zijn wat ze nodig heeft.

Dus hoort zegt het voort, want iedereen heeft bij zijn proces wel een steuntje nodig.

Xjo en samen is een krachtig woord.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.