Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 322: on my way

Op dit moment zit ik op Schiphol, op weg naar Egypte.

Ik ben benieuwd hoe standvastig mijn ontwikkelde mindset is in een andere omgeving. Hoe goed ik in contact kan bijven met mezelf en mijn diepste behoeftes.

Je zou vooral moeten eten omdat je honger hebt. Maar juist in een andere context, zoals bijvoorbeeld een vakantie, is het zichtbaar dat honger misschien wel de laatste reden is om te eten.

Een cocktail bij het zwembad, een biertje op een terras. Even een ommetje maken halen om te kijken wat er ligt als snack van de dag. Gezellig even met een hapje en een drankje contact met andere vakantiegasten.

Het ontbijt is een walhalla voor als je alles lekker vindt. Mijn smaakpapillen zijn eerder wakker als dat ik dat ben… dat heb je thuis niet.

Lunch is meer een break tussen lui en lui, als dat je nu écht honger hebt. Het is nou eenmaal niet dat je op een zon vakantie nou veel verbrand ;-).

Gezellig tafelen is toch een stuk makkelijker als er ook echt iets op je bord ligt. Dus schep je nog maar een keer op. (Waarbij mijn gewoonteregel: 1 bord zeker gaat helpen)

Vakantie!!

Doel: genieten! Van de zon, de zee, de rust, de andere lucht, van mensen, sporten, spelen, slapen, lezen, schrijven, mediteren, bloggen, creëeren, en dan ergens tussenin, van lekker eten en een wijntje.

Xjo en ik hou jullie natuurlijk op de hoogte.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.