Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 315: ontdek je trek.

Lunchtijd.

Als diëter weet je meestal precies wat je mag. Het idee dat je iets kunt kiezen wat je wilt eten, wat je écht lekker vind dat hoort niet bij diéten.

Ik doe het alle twee, het één sluit het andere tenslotte niet uit. Ik geniet vaak net zoveel van iets gezonds lekkers als van iets minder gezond lekkers.

Het heeft nog wel wat nadelen… écht denken en voelen waar je trek in hebt.

En ik zou hierbij zeker zeggen voor de ” beginner ” don’t try this at home.

Als ik namelijk naar mijn eigen proces terugkijk werd ik in het begin van de diet project gestuurd door het denken in ‘mag niet en is niet goed’. En voor mij zou deze mindset in het begin niet gewerkt hebben. Het zou mij teveel verwarring hebben gegeven.

Nu voelt het anders, en toch vind ik het moeilijk om te onderzoeken en te voelen of ik nu trek heb in een speltbroodje oude kaas of dat ik toch een plakje kerststol met spijs wil. Terwijl dat in principe toch twee hele verschillende smaken zijn.

Best raar toch?

Nadeel van onderzoeken wat je wilt eten is dat ik er wel veel mee bezig bent, maar daarnaast kan ik ook gewoon accepteren dat dit wel bij mijn bedrijf hoort.

Je kunt nu eenmaal niet je filosofie over eten delen zonder over eten te hebben…

Xjo geniet van wat je eet, wat het ook is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.