Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 313: Het kan écht!

Af en toe ben ik verbaast, zoals vandaag.

Ik sprak met de bedrijfsleidster van een sportschool voor vrouwen. Ze vertelde mij dat er regelmatig meiden van rond de 18 binnenlopen die écht denken dat een maandje sporten gecombineerd met de juiste pillen kan zorgen voor een Instagram fitgirl body.

Ik ben mezelf niet zo bewust van alle hypes. Een teken dat ik over de veertig ben.

Een killerbody heb ik nooit gehad, en de ambitie om er nu nog één te creëeren heb ik ook niet. Vooral ook omdat ik voor die kilo per maand ook al mijn beste XL beentje voor moet zetten.

Ik haal tegenwoordig mijn voldoening niet alleen uit het feit dat mijn jurkjes weer fijn zitten, maar ook uit het feit dat ik écht en dan bedoel ik ook écht veranderd ben ik mijn mindset.

Net heb ik zonder er bij stil te staan ( ok, nu wel) een half bord pasta laten staan, omdat ik vol zat.

Hoe cool is dat!

Dat kan je alleen maar begrijpen als je zelf weet hoe moeilijk het kan zijn om te stoppen bij een halve pizza, omdat je altijd het laatste frietje uit de zak loopt te zoeken. Van de appeltaart waar je dunne vriendin de helft van heeft laten staat, jij die nog even in de keuken naar binnen werkt.

Dat dus, maar nu niet meer. En dat het zelfs een beetje vanzelf gaat. Heb ik misschien zonder het in de gaten te hebben een killermind gecreëerd 😉

Xjo geniet van een fijn ontspannen weekend!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.