Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 307: nog 7 weken

Ongeveer nog 7 weken tot het einde van mijn project. En ik lig niet helemaal op schema. Ik ben zo stabiel als een recent gefundeerde villa. En gezien het feit dat resultaten voor de toekomst het beste voorspeld worden kunnen worden naar aanleiding van resultaten uit het verleden, zou een 72 ,9 een prachtig resultaat zijn.

Ben ik mislukt, als op 31 december niet de 71 op de weegschaal zie staan? En ik antwoord met een volmondig écht niet! Ik heb nog nooit in mijn leven zoveel volharding laten zien, zelfacceptatie, ontwikkeling en groei doorgemaakt als dit afgelopen jaar.

En wat heeft het vaak zeer gedaan. Wat vind ik het soms moeilijk. Wat kom ik een hoop tegen wat ik liever niet had willen zien:

  • De erkenning dat ik een verstoorde relatie met eten had, ook al dacht ik van niet. 
  • Dat ik eten te pas en te onpas gebruikte om alles leuker te maken.
  • Dat ik misschien van niet zoveel dingen echt kan genieten en dat dit nu wel heel zichtbaar wordt nu ik me niet meer kan verstoppen.
  • Dat ik teveel, te vaak en te snel at.
  • Dat ik mijn eten niet proefde maar naar binnen werkte in een genadeloos tempo.
  • Dat ik niet kan niksen en dat dit graag oplos met koken, zorgen voor anderen en met eten en drank.

Ook al had ik graag willen zeggen dat het linkerpad een pad is van het gevoel hebben dat je gedragen wordt door engelen en dat het universum er is om jouw pad te plaveien, dat is het dus niet. Links kiezen is duidelijk niet voor opgevers en watjes. Het linkerpad is voor die vrouwen die deze  inzichten willen zien en transformeren. Zoals ik dat doe en blijf doen. Ik ben er nog lang niet. Maar het begin van 307 dagen heb ik letterlijk in de tas.

Ik ben druk bezig met een jaarprogramma. Wat zou jou helpen tijdens een jaar van dieet transformatie? Alles wat je me mailt is belangrijk, denk met me mee!

Xjo En wil je meedoen, ik zorg voor de pleisters…..

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.