Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 292: Suikerpinda’s

“Suikerpinda’s daar kan ik niet vanaf blijven”. Terwijl ik drie of vier stuks in mijn mond stop.

Ik hoor het mezelf zeggen, zelfs hardop.

Zonder schaamte! Ik spreek het uit als een excuus waardoor ik ze mag eten.

Alle schuld gaat naar de suikerpinda’s! Het is hun schuld dat ze zo lekker zijn.
En dat ligt daar maar in een bakje te wachten op een zwak moment van mij.En het is een beetje gênant, maar ik heb ze uitgespuugd! (Die 10 die ik ervoor had gepakt heb ik gewoon opgegeten hoor!) en niet in paniek raken, het is geen aandoening.

Want wat een onzin “ suikerpinda’s daar kan ik niet vanaf blijven “!

Tuurlijk kan ik er wel vanaf blijven!

Dus even een reminder voor je zwakke moment.

  • Jij bent sterker dan het excuus wat er door je hoofd heen gaat als je het even niet meer ziet zitten.
  • Jij bent sterker dan een tijdelijk zwak moment.
  • Jij bepaalt!

Want zeg nou zelf, de dag dat een suikerpinda de controle heeft over jou…. dat wil je toch niet.

En ik loop nog even langs het bakje, ik kijk ze allemaal nog even aan en zeg: “ik laat jullie aan je lot over… zonder deksel. Morgen zijn jullie ouwebakken en wil helemaal niemand jullie meer opeten”. Lekker puh!

Don’t mess with me!

Xjo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.