Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 284: Iedereen heeft zijn eigen reden

Iedereen heeft een reden om iets wel of niet te doen. Om iets wel of niet te willen. Zoals ik nog 4 kilo wil afvallen, terwijl ik over andere mensen kan vinden dat ze met die vier kilo erbij helemaal prachtig zijn. Mijn reden is, omdat ik wil bewijzen dat het kan. Omdat ik wil bewijzen dat mijn manier bestaansrecht heeft tussen alle hap slik weg diëten. 365 dagen en 12 gewoontes.

Gewoon je gewoontes veranderen!

Ik durf te beweren dat 99% van iedereen die deze zin uitspreekt dit nog nooit zelf heeft gedaan.

Toch is het goed om naar je drijfveren te kijken. En als je dat in kaart hebt, dan kijk je wat daaronder zit en vervolgens daar weer onder. Net zolang tot je bij je kern bent, en dat wat je daar voelt of ziet dan te erkennen.

Niks meer niks minder, je hoeft het niet te veranderen, je moet het alleen willen zien.

Onder mijn laatste vier kilo zit en dan ben ik even heel kwetsbaar, de angst om te mislukken. De angst dat al mijn energie, mijn dromen en mijn toekomst verdwijnen zoals ze ooit zijn ontstaan. Daarom moeten ook die laatste vier kilo eraf. To keep the dream alive:

Dat alles mogelijk is, voor jou voor mij voor iedereen.

Xjo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.