Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

dag 276: Blijf bij je geloof.

Blijf bij je geloof. 

Ik was wat zwaarder toen ik op de weegschaal stond. Niet veel, maar toch…. 3 dagen feest was misschien net iets teveel van het goede. Ondanks dat je waarschijnlijk wel weet waar dat pondje vandaan komt is dit wel een moment dat je op het rechter pad van je geloof afvalt. ” Zie je wel, dit werkt niet….” en ga je opzoek naar iets nieuws buiten jezelf, in plaats simpelweg verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gedrag.
Iedereen gelooft in iets. Sommige mensen in god, anderen in Allah, ik ben meer een 4e dimensie typje, maar waar het op neer komt… je gelooft in iets. Je stapt niet over van God op Allah als hij een paar van je gebeden niet heeft verhoord.

Naar je eetgeloof vertaalt.

Het kan niet zo zijn dat je na een week koolhydraat vrij en geen resultaat overstapt op een brooddieet, of  dat je toch een weekje Sonja Bakkeren gaat proberen. 

Of misschien ook wel… Dus start vandaag tot bidden tot de vierde dimensie om je te laten afvallen. Na een week stap je dan over op de afvaltips van Allah en na een maand sta je uiteindelijk flink te vloeken in Gods naam. Weer niet afgevallen.

Daarom een oproep van mij naar jou.

Geloof in jezelf!  Dan maar afvallig….

Xjo

P.S.  Ik heb een extra Knop Om dag gepland op maandag 16 oktober.  Een hele dag  vol gezelligheid en inzicht over eten en diëten. Aan het einde van de dag is jouw knop weer een stuk meer om en heb je een actieplan voor de komende maanden. In de 6 maanden daarna ga ik je verder ondersteunen door 3 motivatiegesprekken. Doe mee! Kijk op de website www.hetmotivatiemagazijn.nl

Kijk op de website onder Knop Om dag en geef me op via de mail. jose@hetmotivatiemagazijn.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.