Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 274: You are amazing!

Dat klinkt toch een stuk leuker dan : I am amazing! Of eigenlijk dat klinkt maatschappelijk geaccepteerd. 

En toch zou ik dat geweldig vinden als ik over een jaar een zaal vol vrouwen bij elkaar heb die keihard kunnen zeggen:

” I am amazing ” .

Van het weekend kwam ik namelijk een leuke dame tegen in het toilet van het Herenhuis, en zij zei : Ik ben blij met mezelf, ik mag er zijn !!! En dat vond ik zo leuk, daar wil ik meer van.

Jezelf amazing vinden, hoe doe je dat?

Laten we beginnen met onszelf wat veren in de kont te steken voor alle balletjes die we hoog houden in plaats van onszelf te straffen en te beoordelen voor alle balletjes die we laten vallen. Kijk in de spiegel niet naar je rimpels, maar kijk naar de glinstering in je ogen. Kijk niet naar afgelopen weekend met een oordeel over wat je eigenlijk niet had moeten nemen.  Dunne mensen doen dat ook niet volgens mij ” terugkijken op wat ze hebben gegeten ” . En als je toch graag terug wilt kijken, kijk dan naar wat er goed is gegaan.

Zoals ik dat ook doe, met een glimlach op mijn mond. In plaats van de voorgenomen 2 wijntjes die ik wilde drinken heb ik er gewoon maar 1 genomen.

And that is …. really amazing! Overdrijf vooral, echt heeeeeel erg goed, en ook maar 1 bordje opgeschept, en gewoon een klein stukje taart. Fantastisch, waanzinnig ….

En als je dat doet, dan ga je vanzelf een beetje lachen! en jeetje dan zie er er ook écht amazing uit, en dat geeft je het vertrouwen om het de volgende keer weer zo goed te doen.

Xjo

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.