Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 271: Gewoon doorgaan

Nog 3,5 kilo in 100 dagen. Het gaat al lang niet meer om die 3,5 kilo. Het gaat erom dat ik mijn lijflot in mijn eigen handen heb genomen. Dat ik voel dat het binnen mijn macht is. Het gaat over het gevoel dat ik controle heb en geen slachtoffer ben van de omstandigheden. Dat het me na al die jaren weer gaat lukken om weer een gewicht te wegen wat ik wil.  Het gaat erom dat ik de motivatie op heb kunnen brengen om mezelf  271 dagen bewust te veranderen.    Ik ben nu al trots! Trots dat ik zover gekomen ben. Trots dat ik mijn blog schrijf. Trots dat er mensen zijn die er wat aan hebben. Trots dat ik een ietsiepietsie bij heb bijgedragen dat jij misschien ook wel anders bent gaan aankijken tegen je lijf en je lijn.

Ik roep je op! 

Geef niet op, ook als het even niet gaat, of als je net als ik stabiel bent.  Erken wat je doet. wees mild als je zwak bent, en hard als je je sterk voelt.

Bouw aan je gewoontes, écht ze kunnen de peilers zijn van je blije lijf.

En dat is precies wat ik ook weer ga doen. Investeren in mijn goede gewoontes, want het is net als met tandenpoetsen, voordat je het weet heb je een gaatje.

En een gaatje laten vallen in je gewoontes is geen goed idee.

dus:

  • 10000 stappen
  • 8 glazen water
  • 1 bord
  • dieetkaartjes trekken
  • geen uur voor en na etenstijd wat eten
  • dagelijks 7 minute workout doen
  • geen zoetstof
  • niet staand eten
  • langzaam eten, mond leeg voor de volgende hap

Xjo

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.