Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 27: Ver(g)eetachtig.

De afgelopen maand heb ik een hoop geleerd over mezelf en over eten, misschien zelfs wel meer dan in 30 jaar lijnen.

Onderandere is dat je écht moet weten is wat je doet, en waarom je het doet. Oja, en wat je daar ook alweer voor ging doen. ( dit worden de pijlers van mijn motivatietraject, maar daarover later vast meer) 

Want ondanks dat ik nog ver van een leeftijd ben waarop je vergeetachtig kan worden, ervaar ik momenten dat ik letterlijk ver(g)eet dat ik een missie heb. Een belofte aan mezelf. Op sommige momenten is het allemaal niet zo belangrijk of ben ik het écht gewoon even vergeten. 

Gelukkig werkt deze blog door de kracht van herhaling en door het niet ingewikkeld te maken. Want voor een ingewikkeld dieet, daarvoor ben ik gewoon niet slim genoeg. 

Fijne zondag! 

Xjo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.