Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 28: Kortjakje

Haha,  terwijl ik dit schrijf moet ik heel erg om mezelf lachen. Een kortjakje, dat draag ik natuurlijk niet. Zeker niet meer na de slechte foto van vorige week, waar duidelijk zichtbaar was dat een kortjakje mijn boven en onderkant in twee delen deed scheiden. Een normale onderkant en een massieve onderkant.( Een mooi excuus om binnenkort even een leuk jurkje in de sale te shoppen..)

Maar  de reden dat ik op kortjakje kwam was… midden in de week, maar zondag niet. 

Kortom, geen volle kaart vandaag. Afhankelijk van welke kaart je natuurlijk afvinkt. 

Op Verbinding, gezelligheid, verdieping een dikke volle plus. 

En hoe mooi is dat? 

Daarom vier ik vandaag en kijk uit naar morgen.

Wie doet er mee, even op de weegschaal vandaag? 

Xjo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.