Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 268: Supervrouw

Nu even niet!

Soms moet ik gewoon toegeven dat ik begrenst bent. Ik kan minder doen als dat ik wil en ik doe het langzamer dan dat ik ooit had kunnen bedenken. Toch doe ik meer en sneller dan menig ander. ( jezelf vergelijken met een ander is het stomste wat je kunt doen, zelfs ten positieve) . Ik lijd aan het supervrouwensyndroom. Deze supervrouw die zich het liefst hult in een blauwe cape  met daaronder met special edition opdruk ” dieetmotivator “t- shirt niets liever doet dan te strijden voor blije lijfjes en ontspannen hoofden, zit er even doorheen.

It is lonely …en niet alleen aan de top. Daarnaast denk ik ook dat de échte supervrouw niet hooggevoelig is of ongesteld wordt waardoor haar superpower wordt beïnvloed. maar dat terzijde.

En nu val ik dus ook nog door de mand als motivator! Want wat ben je nou voor motivator als je niet eens jezelf kunt motiveren….

  • Gelukkig heb ik altijd mijn humor, en neurie ik terwijl ik mezelf snikkend zie liggen “ik heb een heel zwaar leven ” van Brigitte Kaandorp.
  • Gelukkig kan ik heel goed huilen! Het lucht altijd wat op.
  • Gelukkig heb ik een hele lieve kat, mijn rolmodel voor dit soort momenten. Zoek een kleedje en ga lekker slapen.

Maar ga ik mijn gevoel weg eten?

Op het aanrecht staat een geheel onverantwoorde cake met caramelsaus, want een supervrouw zorgt zelfs in barre tijden goed voor haar naasten. OK, het beslag moest even geproefd worden. Cake maken is onmogelijk zonder het beslag te proeven. En dit is ok heb ik besloten, want voor de rest van mijn leven kan het niet zo zijn dat ik geen cakebeslag meer eet. De cake laat ik zelfs als verzwakte supervrouw voor wat hij is. (by the way, gruwelijk lekker als ik de proevers moet geloven).

Morgen wil ik natuurlijk wel weer stralen in mijn enigszins te strakke catsuite met cape. Op de barricade voor een blij lijf en als eerste missie mijn eigen ontspannen mind.

Xjo Ik ga binnenkort maar eens een vakbond oprichten, om de rechten van de supervrouw te beschermen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.