Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 266: stilstaan bij je succes

Zondag een mooie dag om te rusten.

Om je to do lijstjes op te vouwen tot een vliegtuigje en kijken waar hij valt. En eigenlijk beschrijf ik nu mijn eigen gevoel. Ik ben een beetje doelenmoe, want bij mij is dat een doorlopend proces. Mijn hoofd staat nooit stil. Nu stap je ook de wens ” een blij lijf en een ontspannen mindset “. En voor de duidelijkheid, ik ben héél blij met mijn hoofd, want zonder dat altijd actieve hoofd was er nooit gecreëerd wat er nu is gecreëerd. Maar om mijn hoofd ontspannen te noemen is een overstatement.

Gelukkig heb ik een wandelafspraak staan. Ik ga even lekker blaadjes tellen in het bos, kabouters zoeken en natuurlijk gelijk wat stappen op mijn teller zetten. ( foei)

Vandaar ook een korte blog, vandaag hoef ik even niet presteren.

Maar toch nog een kleine boodschap, vandaag is het ook een mooie dag om te reflecteren. Stilstaan bij alle stappen die je maakt, waar het lukt en waar het moeilijk is. Misschien wel constateren dat het steeds makkelijker gaat.

Ga even lekker onder de douche staan en pak jezelf even bij de kladden.  Voel van binnen en van buiten het verschil!

Dat vind ik namelijk heerlijk, om écht te voelen dat mijn lijf lekkerder voelt.

Dikke kus, fijne zondag.

Xjo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.