Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 26: sluipmoordenaar.

Mijn vriendje had geen zin om vandaag boodschappen te doen. Ik ben al een tijd gestopt om hem te overtuigen dat we écht wat nodig hebben. Hij luister namelijk toch niet. 

En wat kan een lege koelkast nou kwaad zou je zo denken… Niks is minder waar. Een lege koelkast is een sluipmoordenaar. Zeker als hij in een complot zit met omliggende kasten. 

Kasten die al weken met rust zijn gelaten, maar waar als je goed zoekt altijd nog wel wat ligt. En dan bedoel ik geen pakje craquottes. 

Ik besloot alles wat ik nog kon vinden ( weggooien is zonde) bij elkaar te doen voor een “gezonde” pastasalade. Restje boursin, restje kaas, restje broccoli, restje tomaten, restje zure room, pasta en een blikje tonijn. 

En nu zit ik met een restje spijt, omdat ik het opgegeten heb. Terwijl het niet echt lekker was, daarom nog even afgetopt met een broodje met jam om de smaak weg te werken, dus nog meer spijt. 

Daarom verklaar ik hier dat ik vanaf vandaag (ondanks dat ik vind dat wij gezamelijk de boodschappen moeten doen) ik altijd ervoor zorg dat er gewoon wel boodschappen voor een échte lekkere pastasalade in huis zijn.

En spijt is voor de domme als je er niks van leert.

Succes en een lijn weekend.( haha fijn weekend natuurlijk)

Oké, een fijnlijn weekend.

Xjo

2 antwoorden
  1. anja
    anja zegt:

    bij mij ligt het probleem juist bij een te volle koelkast! Een echtgenoot die gewoon alles eet en geen gram aan komt… (nou… met elk jaar een paar gram dan…) Dus ook altijd veel wil eten, en het liefst wel lekkere dingen…. gevolg, mijn koelkast zit vol lekkere dingen, en hij komt dan altijd met, Wil jij ook wat? Ik denk dan NEEEEE, maar vaak komt er , Ja, lekker! uit mijn mond….. zucht….Hij gaat minimaal 3 keer per week naar de sportschool. Dus! ik heb ook maar weer abo op sportschool genomen! auwwww beetje zere rug zere knieen, beetje spierpijn… wie zegt dat sporten gezond is.;-)

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.