Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 251: Ik ben…

In het motivatiemagazijn ligt alle kennis opgeslagen wat ik mijn hele leven heb verzameld. Ok, scheikunde en wiskunde heb ik in een laadje achteraf gestopt. Ik bedoel alle kennis over persoonlijke ontwikkeling. 
Ik zat deze ochtend in meditatie en kreeg een mooi inzicht door wat zo simpel is dat je zo een reactie zou kunnen hebben van… ja duh! Dat is toch logisch. 

Als je iets wilt veranderen, dan zal je hier alle dagen aandacht aan moeten geven.

Zo bedacht ik me dat als je elke dag een I AM Affirmatie ( of IK BEN) over jezelf opschrijft en deze blijft herhalen dan stuur je letterlijk je gewenste zijn het universum in. Wat gegarandeerd naar je terugkomt. 


Let op! Een positieve I AM

Vervolgens de zin herhalen en daarna zal deze zichtbaar worden. 

Bijvoorbeeld: “ik ben iemand die gezond eet”. Zal resulteren in een ander inkoopbeleid. 

Je wordt wat je denkt dat je bent. 

Xjo kortom affirmeer meer! 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.