Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 25: Voor en Na

Als eerste even een confronterend moment. Ik zag mezelf vandaag op de foto, en ik was niet blij. In plaats van de focus te leggen op de reden waarom ik op de foto stond, had ik alleen oog voor mijn dikke kont. Jammer, gemiste kans.

Op zo een moment denk je in voor en na. Nu dik, straks dun, ok minder dik. Ok stevig en straks minder stevig, minder stevig klinkt als slap. Ok, nu ongelukkig, straks überknap slank en gelukkig… ok, jullie snappen het punt. ( hoop ik) en snappen hopelijk ook dat het allemaal niet zo zwart wit is. 
We denken in voor of na, in vroeger en later. En niet alleen met ons gewicht, maar ook in hoe de meeste van ons lijnen. 

Nu mag ik het niet, straks als ik klaar ben dan mag ik het wél. 

Een grote mindfuck! 

En ik doe er nog een schepje bovenop. Want voor februari heb ik als gewoonteregel ingepland dat ik 1x per week wijn mag drinken. En dat is schijnbaar in de maand januari voldoende reden om letterlijk vóór te drinken. (1 glaasje hoor, maar het gaat om de gedachtengang).

Straks mag het namelijk niet meer… maar daarna weer wel. 

De mens is een raar wezen. 

Ik wens jullie VOOR vandaag succes en NA vandaag ook.. en de dag daarna en daarna.

Xjo

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.