Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 25: Henk doe het niet…

Vandaag stel ik jullie graag voor aan Henk doe het niet. Henk is mijn personal trainer. Hij is in plaats gekomen voor Tina neem het wél….

Kortom ik heb mijn saboterende zelf ontslagen en ik heb mijn hoofd/ denken, mijn geest tot personal trainer gebombardeerd. 

Nu is Tina neem het wél, niet blij dat ze geen baan meer heeft. En komt ze regelmatig nog even langswippen in mijn hoofd, ( meestal rond koffietijd met gebak )  En Henk neem het niet, die moet nog even wennen dat hij de hele tijd op me moet letten, maarrrr…

Henk doet het goed, hij heeft me vandaag voor heel was misstapjes behoed. Hij is wel vreselijk irritant en betweterig en laat zijn sixpack zien aan iedereen die dit wil en hij is lang niet zo gezellig dan Tina.

Dus nu maar hopen dat hij effectief is en door zijn proeftijd heen komt. 

Xjo

Maak er dag van om trots op te zijn. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.