Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 242: Overmoedig

Direct na je vakantie op de weegschaal stappen, dat is overmoedig. En wat doe ik, op de weegschaal. En mijn mond viel open!

Niet aangekomen! 

Wat een gaaf gevoel. Ik kan me niet anders herinneren dan dat een vakantie toch goed was voor in ieder geval 3 kilo mooie herinneringen. En ik heb wel opgelet maar écht niet op alleen water en brood geleeft. 

En wat voel ik vandaag? Nog meer overmoed. Mijn stappentellerdoel ahh, morgen maar weer. Mijn vriendje pakt een toetje na het eten. En ahh, doe mij er ook maar één.

Dat is wat er op het rechterpad gebeurd! Langzaam maar zeker weer terugvallen in oude patronen. 

Nu heb ik het natuurlijk in de smiezen en mij krijgt niemand meer van het linkerpad af! Desalnietemin blijken er stiekem sluiproutes aangelegd te zijn, die als je niet zou opletten zomaar op het verkeerde pad zouden kunnen zetten.

Dus let op de borden! Let op de tekens en de signalen. 

Loop langzaam en voorzichtig en praat niet met onbekenden.

Neem even een rustpauze, herpak jezelf op wat je ook alweer wilde en ga door met wat er goed ging. 

Niet morgen, maar nu!

Xjo 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.