Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 241: Ontspanning

Een nieuwe maand, dus tijd om de gewoontedoelen van september te benoemen.

Augustus

Eerst nog even terugkomen op augustus. Uiteindelijk is de gewoonte een uur voor of na het  eten niet eten het meest effectief geweest. En de andere twee ( variatie in ontbijt en bewust succesen vieren)  die gaan niet van de lijst maar neem ik dus mee september in. Als ik ze teruglees dan zijn ze niet moeilijk of niet realistisch, ik heb er gewoon niet genoeg aandacht aan gegeven.

Ontpannen

En nu bedacht ik dat ik met doel één een gezond BMI al 7 maanden bezig ben, maar dat doel twéé ” een ontspannen mindset ” letterlijk op het tweede plan staat. Een mooi inzicht dus om de september doelen hierop te richten.

De september gewoontedoelen:

  • Bewust noteren wat er goed gaat. ( dus echt opschrijven)
  • Dagelijks meditatie van 15 minuten.
  • Mijn dagelijkse rek en strek moment weer opstarten in de vorm van een seven minute routine.

Dit kan ik goed combineren met mijn miracle morning die ik al een tijd heb verwaarloost.

Stress schijnt een factor te zijn voor een goed afvalresultaat, maar dat is voor mij in dit geval bijzaak.

Een ontspannen mindset is gewoon fijn. 

Xjo laten we naast alles wat we “moeten” deze maand een maand vol ontspanning en zelfliefde van maken. Ik heb er zin in!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.