Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 240: Normaal

Vandaag is het zondag, en vanaf morgen zijn volgens mij alle vakanties in heel Nederland voorbij. 

Ook mijn vakantiegevoel is weer ingepakt. En eigenlijk ben ik daar stiekem wel een beetje blij om. Want hoe je het ook wendt of keert, als het gaat om gewoontes is vakantie wel een beetje funest. Nu moet ik zeggen dat ik normaal een behoorlijk strak regime heb wat ik wil (niet altijd doe) continueren, en zijn het niet alleen mijn eetgewoontes die wat opgerekt zijn. 

Ik heb ook minder gemediteerd, geschreven, gesevenminute, enz. enz. geen wekker gezet, en zelfs wel een keer mijn tanden niet gepoetst. 

Waarom eigenlijk niet? Want het zijn stuk voor stuk activiteiten die me veel brengen. 

En het enige wat ik kan bedenken is dat de omstandigheden anders zijn. Geen ritme, geen schema’s, geen lijstjes, geen tijd. Allemaal zaken waar ik stiekem gek op ben. 

Kom maar door met dat label…

Extravert adhd typje met introverte trekjes en een lichte dwang tot lijstjes, en vooral het afvinken ervan. 

Ik ben zelfs zo erg, dat als ik iets heb gedaan wat niet op mijn lijstje staat ik het daarna nog opschrijf om te kunnen strepen. 

De eerste activiteit staat al gepland voor woensdag (mijn vaste weegdag) wegen dus. 

En voor die tijd is het denk ik verstandig om mijn meditatieroutine weer op te pakken, want ik wil zen op de weegschaal! 

Adem in, adem uit en weeg! 

Xjo En ik moet je zeggen, dit is een verschil met voor de diet project, ik neem volledig de verantwoordelijkheid voor wat er dan ook staat. Ik maak me niet druk, en ga door met wat ik normaal ook doe. Mijn normaal is zo gek nog niet. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.