Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 218: voelen, leren, voelen, veranderen.

Ooit was er een moment, voor mijn opleiding als lichaamsgericht coach, dat ik prat ging op de zin ” ik voel niet zoveel “. En dat klopte ook want ik werkte hard en door en door en door, naar je gevoel luisteren was niet handig. Gevolg van een opvoeding waarin vrij zijn geen optie was. Werken stond synoniem en misschien nog steeds wel voor waardevol zijn. 

Nu ben ik niet opeens veranderd in een hoogstgevoelige prinses op de erwt, maar ondertussen ben ik wel wat meer gaan luisteren naar de signalen van mijn lijf. 

En dat is goed! Want dat wat je voelt is volgens mij een stukje van je innerlijke wijsheid. 

Voelen is dus een mooi beginpunt. Dan ben je er helaas nog niet, want daarna begint de verandering. Als je tenminste de tijd neemt om naar je gevoel te luisteren! Elke dag even een moment pakken om met jezelf te zitten, kopje thee erbij en even bij jezelf te zijn. (Mobiel uit, schrijfboekje eventueel in de buurt voor eventuele inzichten) 

Niet bij de ander en wat zij nodig hebben, nee jij!

Voel, leer, voel, verander. 

Welkom blij lijf en ontspannen mindset. Adem in…. en adem uit.

Xjo namasté

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.