Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 212: nieuwe maand! 

Het fantastische nieuws is dat ik precies op schema zit! Met mijn bedrijf (de website wordt echt mooi en is bijna online) maar most of all mijn eigen project! Een kilo per maand. Zelfs met een vakantie tussendoor. Mijn mind is blij met mijn dunnere lijf!!!!! Maar nog 5 kilo in 5 maanden te gaan.

Het slechte nieuws, ik vind het nog steeds niet makkelijk.

Alweer Augustus! Jeetje, wat gaat de tijd toch snel. En het is  steeds lastiger om nieuwe gewoontes toe te voegen en te testen, omdat het ook echt dingen moeten zijn die ik voor altijd wil aanpassen. Maar als ik zie hoeveel de eerste 7 voor me doen dan is het zeker de moeite waard om er nog 5 bij te voegen.

Wat gaat er goed en wat kan er beter? Hoe en wat wil ik verder veranderen voor de rest van mijn leven. 

  • Geen pakjes of zakjes als ik thuis kook.
  • 2 ontbijtjes  verzinnen voor meer diversiteit, net zo lekker als mijn bak kwark met banaan. 
  • Mezelf corrigeren op slachtoffergedachtes, ik wil nou eenmaal een bepaald gewicht en een bepaald gevoel.( fit en gezond). Dus ik accepteer dat ik daar ook mijn best voor mag doen. Maar mezelf dagelijks ook lief toespreken en opschrijven  hoe goed ik bezig ben en hier echt van genieten. Focus op wat goed gaat in plaats wat slecht gaat. 

Daar kan ik deze maand mee vooruit. 

Waar leg jij deze maand jouw focus op. Welke gewoonte, verandering? En voel je net als mij je lijf en mind blijer worden, omdat je voelt dat het je dit keer wel gaat lukken. Niet voor even! Dat lukte altijd wel, nee voor je leven. 

Xjo die vandaag niet alles goed heeft gedaan, maar alles was misschien net even teveel. Dus een klein zesje als rapportcijfer, en morgen streef ik weer naar een stickertje van de juf. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.