Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 211: Toekomst

Ik typte per ongeluk bij de dag van deze blog Dag 2011. En mijn fantasie nam even een loopje met me. Over 2000 dagen, dus ongeveer over 6 jaar wat ga ik hier dan schrijven?

Kortom hoe gaat het met me, waar zou ik me mee bezig houden, hoe zou het zijn met mijn blije lijf, mijn gewicht en mijn mindset. Is het me gelukt om 10.000 vrouwen te inspireren om op een andere manier naar zichzelf te kijken en heb ik ze gemotiveerd om in plaats van af te vallen door een dieet aan hun persoonlijke lijfschap te werken. ( persoonlijk lijfschap is persoonlijk leiderschap alleen dan specifiek gericht op je lichaam en geest).

Ik hoop zo dat ik jou inspireer, dat ik je uitdaag om naar binnen te keren. Waar we eigenlijk veel liever de oplossing buiten onszelf zoeken. Om jezelf te waarderen wie je nu bent, maar ook om te werken aan datgene waar jij ( dus niet de buitenwereld) ontevreden over bent.

Want als ik iets zeker weet dan is dat dat de oplossing niet buiten jezelf ligt.

De oplossing zit in jou!

Durf jij te fantaseren over de toekomst, over 2011 dagen, hoe zie je er dan uit, hoe voel je je. Ben je dan nog te zwaar, verslaafd aan dropjes, chocolade, koekjes, suiker. 

Bepaal jij of bepaalt je eten?

Of heb je dan jouw blije lijf waar je nu over droomt? Gezond voor zover mogelijk, vol energie, je kunt de kleding aan die je wilt zonder te verbloemen, je voelt je krachtig en ontspannen.

xJo Bedenk, jouw toekomst begint vandaag! Maak een stap al is hij nog zo klein! Elke dag…. nog 2011 dagen lang. (Minstens)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.