Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 21: Sorry! 

Ik hou niet van kerst, of van pasen of van verjaardagen in een kringetje of van al die andere dagen dat het ingepland extra leuk hoort te zijn. Dat is best jammer want als dat wel het geval was geweest dan waren de dagen dat je buiten de lijntjes kleurt in ieder geval op 2 handen te tellen. 

Ik hou er echter wel van, en ik ben er ook nog eens heel goed in, om van gewone dagen feestdagen te maken. Als je dat al van jezelf mag zeggen….

En een feestdag  heeft voor mij altijd 4 ingredienten. Wijn, frituurhapjes, brood met aolie ( in de juiste verhouding, dus genoeg aolie voor al het brood) en het belangrijkste, een leuke persoon die hetzelfde gevoel voor feest heeft. 

En wat heb ik jammer genoeg een hoop vrienden in mijn vriendenkring die hetzelfde gevoel voor feest hebben. 

In februari start ik in dit project met weer 3 nieuw gewoontes. Minder feest! Als jij dus op 1 februari  ontvriend bent dan wil ik graag tegen je zeggen… Sorry, het is in het teken van de wetenschap. 

Nu ben ik nog op zoek naar nieuwe vriendinnen die los gaan op spa rood en een handje rozijnen maar dan wel met een muzikale voorkeur voor Prince..zodat we in ieder geval kunnen  feesten alsof het 1999 is. 

Toen woog ik ook nog 10 kilo minder en danste ik nog op de bar….

Ik zeg feestje! 

Xjo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.