Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 206: Schoonheidsideaal

Gisteren werd ik getagd in een facebookbericht van een leuke vrouw met een gaaf t-shirt (ook nog een plan voor de toekomst) 

De tekst die erop stond was:

“Fuck beauty standards”.

En daar ben ik het helemaal mee eens! 

Want als jij blij bent met jouw maat dan is dat helemaal goed. Maar dan bedoel ik ook écht blij hé! Nee, écht blij, bovenop een podium blij, stralend blij, kijk mij eens prachtig zijn, Karin Bloemen blij. En het liefs dan ook nog een beetje gezond en fit blij. 

Maar niet in de vorm van: Ik heb het opgegeven, of het lukt me niet. En ik trek vervolgens een t-shirt aan met “fuck beauty standards”. (In geen geval implementerend dat dat het geval was op de foto!) 

Jij bepaalt jouw standaard, jouw maat, omdat je vindt dat dat de maat is die bij jou past, omdat het het lijf is waarin je je blij en gelukkig voelt.

En als je er niet blij mee bent, dan hoop ik dat je jezelf genoeg waard vindt om ervoor te gaan. Voor je blije lijf.

Want in een lijf wonen waar je niet tevreden mee bent dat is als in een huis wonen met een inrichting en uitstraling die niet bij jou past. 

Dus maak ik er graag van: fuck beauty standards, but honour your standards! 

Xjo Bij welke maat voel jij je goed? 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.