Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 204: niets dan de waarheid…

Kan ik als dieet motivator een foto posten van een flesje bier op het strand? 

Ik hoop van wel! Mijn leven bestaat namelijk niet alleen uit water en droog brood. 

Ik heb er trouwens erg van genoten! Net als bij het ontbijt van een heerlijk bruin broodje en een pannekoek voor het avondeten. 

Maar waar ik het meeste van geniet is dat er minder drang is. Drang tot meer, meer, meer. Ik heb er vrede mee dat ik 1 pannekoek eet. 

Ik ben me bewust dat ik waar ik er normaal 2 of 3 pannekoeken had gegeten ik nu wacht. (Ok, nog steeds een beslissing en geen gewoonte) en dat ik voel dat ik vol zit. En dat ik hem gewoon met suiker en stroop eet en daar ook niet heel ingewikkeld over doe. Morgen weer wat minder. 

Kortom ik voel vooruitgang! En om mij heen voel ik ook dat mensen met me mee gaan doen, en resultaat boeken. Onder de 70, 7 kilo lichter, voel me beter, maak betere keuzes, ik ben gestopt met die laatste kilo’s er af te willen hebben. Het zijn dingen die terloops  worden gezegd maar die mij heel blij maken. 

Het mooiste compliment is, wat je daar zegt… daar ga ik over na denken. Wauwie!!!! Want dat is wat ik wil. Dat je zelf gaat nadenken. Dat je voelt en dat je gaat bewegen richting jouw blije lijf. 

Xjo De dag dat ik alleen nog maar foto’s post van water en havermout, dan hoop ik dat jullie een berichtje sturen….niets dan de waarheid???

Maar hem dan wel onder ogen zien…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.