Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 194: Ezels en stenen.

Als ik iemand op dit moment de beste tip ever zou moeten geven voor het verkrijgen van een blij lijf dan zou dat zijn, schrijf een blog.

Ouderwets gezegd, schrijf in je dagboek, en hip, start journaling. 

Niks heeft mij zoveel opgeleverd als het dagelijks schrijven. En dan vooral intuitief schrijven (dit ga ik ook inzetten in mijn eerste workshop ” DE KNOP OM DAG”  waarmee ik ga starten in september. Een dagworkshop die écht het verschil kan gaan maken in een diet mindset).

Schrijven kan je altijd doen, het enige wat je er voor nodig hebt is 10 minuutjes, een pen en de dicipline om ervoor te gaan zitten. 

Onderwerp: eten, diëten, je blije lijf, je niet blije lijf, je rimpels, je cellulitus, je vetrolletjes, je prachtige schouders, je stralende lach, je verbluffende persoonlijkheid, je succes, je falen…. kortom de inspiratie is eindeloos. 

Just try it!

Ik heb mijn inzichten, succes, doorzettingsvermogen aan mijn blog te danken! En aan jullie degene die hem lezen. Ik moet slagen, ik moet bewijzen dat het mogelijk is, ik wil het zo graag inzichtelijk maken. Voor mezelf, maar ook voor jullie en iedereen die ook al 25x aan de lijn zijn geweest en er klaar mee is, maar die nog wel even op zoek zijn naar het…. hoe dan wel.

Ik ben de ezel die na 25 jaar zegt. Auw… dit was de laatste keer. 

Xjo ik wens jullie allen een mooie dag, zonder blauwe plekken. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.