Het Motivatie Magazijn - The Diet Project

Dag 188: Nu 

Naar aanleiding van mijn dieet motivatie kaartje van vandaag:”Het gaat erom wat je NU doen en eet”, dacht ik aan een quote die ik ooit als woordnudist heb geschreven. 

NU = 

Niet

Uitstellen

En als het ergens voor geldt dan is dat voor betere keuzes maken. En als het aan mij ligt, niet alles tegelijk. Zeker als er een hoop dingen zijn die je al jaren zo doet, dan kan je denk ik niet verwachten dat je van de ene op de andere dag om kunt gaan. Maar heel veel kleine veranderingen zullen uiteindelijk leiden tot je blije lijf. 

Zoals je dus ook écht je koffie zonder suiker kan leren drinken. Op het moment dat je daar mee begint dan denk je… ” dit ga ik écht nooit lekker vinden, om jezelf na twee jaar te betrappen op, gatver… er zit suiker in mijn koffie” 

Dat is dus ook het mooie van mijn traject, maak je in eerste instantie niet druk over of je wel of niet afvalt , maar maak je druk over over datgene wat je met jezelf afspreekt. 

Maar!!!! 

Begin NU

Bedenk zelf wat, of kies hieronder wat uit. 

  • Stop met suiker in je koffie of thee.
  • Pak de fiets voor alles van minder dan twee kilometer.
  • Stop met toetjes ( écht je overleeft het ). 
  • Kook niet met pakjes.
  • Eet 1 maaltijd per dag koolhydraat vrij.
  • Of misschien ga je alleen maar je gedachtes observeren en ingrijpen als je jezelf weer in de hoofd hoort denken…dik, lelijk. Het is alleen maar een gedachte! Stop, kijk naar je pluspunten.

Laat me weten wat je kiest om NU mee aan de slag te gaan. Ik hoor het graag van je. 

Xjo Morgen weer een nieuwe NU! 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.